• nl

KAMER RESERVEREN

Gebruik kortingscode HWS5 voor 5% korting op uw kamer. Bij uw boeking ontvangt u tevens een fles prosecco van ons!

KAMER RESERVEREN

Boek online en gebruik de volgende code voor 5% korting.
Kortingscode:HWS5

Reserveer nu

U wordt vervolgens doorverwezen naar onze speciale mobiele pagina om online te boeken.

Buffetten

Seizoensbuffet

Elk seizoen heeft z’n eigen gerechten, ingrediënten en specialiteiten. Iedere twee maanden stellen we een nieuw seizoensbuffet samen, een amuse, koude (voor)gerechten, vers gebakken brood en 3 warme gerechten. Voldoende variatie in vlees, vis en vegetarisch.


Italiaans buffet

Italiaans valt eigenlijk altijd bij iedereen in de smaak! Wij serveren een koud buffet samengesteld met de lekkerste Italiaanse gerechten bereid met verse ingrediënten. De perfecte culinaire invulling voor uw avondfeest of uitgebreide lunch.

  • Plateau met Vitello Tonato
    Gegrilde kalfsmuis met tonijnmayonaise en rucola salade
  • Carpaccio van de ossenhaas
    met rucola salade, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
  • Roasted vegetables salad
    In de schil gebakken krieltjes met paprika, courgette, tomaat en groene asperges
  • Ravioli salade
    met ricotta, verse spinazie en pijnboompitten
  • Tomaten panna cotta
    Weckpotjes gevuld met tomatenmousse en een topping van gerookte zalm tartaar
  • Een diversiteit aan Italiaanse charcuterie
    zoals Coppa di Parma, venkelsalami en de bekende ham uit Parma.
  • Ambachtelijk gebakken hele broden
    Om vers aan te snijden met bruschetta.
  • Fontina d’Aosta, Taleggio, Pecorino en Gorgonzola
    De bekende Italiaanse kazen geserveerd met kletzenbrood, vijgencompote en stroop.

Naar wens kunnen we het buffet uitbreiden met enkele warme gerechten, u heeft de keuze uit enkele smaakvolle pasta’s:

  • Canneloni
    bereid en goed gevuld met rundergehakt en overbakken met tomatensaus
  • Penne All’Arrabbiatta
    een licht pikante tomatensaus met gegrilde groenten
  • Spaghetti Carbonara
    in een romige saus met ei, pancetta en Parmezaanse kaas

Of de keuze uit enkele luxere hoofdgerechten:

  • Risotto bianco
    met knapperige voorjaarsgroentjes gebakken zeebaars en scampi
  • Tagliatelle met kabeljauw
    gestoofde venkel en romige witte wijnsaus met dragon en citroen
  • Italiaanse runderstoverij
    zacht gegaarde sukade in een krachtige jus van Sangiovese rode wijn en oregano