Ontdek Zuid-Limburg met onze arrangementen

Bourgondisch genieten in Maastricht!

Ontdek wat het mooie Zuid-Limburg u te bieden heeft, en maak kennis de verborgen plekjes die Maastrichtenaren eigenlijk voor zichzelf willen houden.

Op pad met de Vespa door het Heuvelland? Of wellicht de Maas ontdekken met een MaastrichtSloep? Golfen op de meest fantastische banen in de Euregio? Maar ook genieten van sauna en wellness bij Thermae 2000 en Limburgse vlaai bakken bij de Bisschopsmolen. Of wat dacht u van een dag druiven plukken op de Sint-Pietersberg. Het zal u bijna Frans aanvoelen, maar dan gewoon in het mooie Zuid-Limburg.

Ieder seizoen stellen wij een aantal mooie arrangementen voor u samen.

Reserveren

Voor reserveringen is onze receptie u graag van dienst: 

Midweek special

Vier dagen genieten van het goede leven van Limburg. Ons landgoed is de perfecte uitvalsbasis om Maastricht en Zuid-Limburg te ontdekken. Gezellig shoppen, cultuur snuiven of bourgondisch genieten in het bruisende Maastricht. Of ontdek per fiets of scooter de meest authentieke en lokale plekjes die het glooiende Heuvelland rijk is. Met deze Midweek Special verblijft u extra voordelig.

Vanaf € 60,- p.p.p.n.

Met deze special geniet u van € 10.- korting per nacht op onze reguliere dagtarieven. Deze ontvangt u bovenop de € 10.,- korting per nacht bij reservering via onze eigen website. Zo maken wij een midweek op ons landgoed extra aantrekkelijk.

De Midweek Special is uit te breiden met een ontbijt in picknickmand of petit dejeuner in de boekingsmodule

Vanaftarief op basis van 2 personen per kamer, geldig op basis van verblijf in een standaardkamer van zondag t/m donderdag. Afhankelijk van de verblijfsdatum en het kamertype berekenen wij een toeslag. 

 

Suite Deal

Baden in luxe en wegdromen in één van onze riante suites met uitzicht op de Maas. Geniet samen van een bijzonder verblijf in onze Suite Le Roi of Suite La Reine tegen het beste tarief!

Vanaf € 152,- p.p.p.n.

Vanafprijs op basis van 2 personen in Suite Le Roi. Toeslag suite La Reine vanaf € 20,.- p.p.p.n. 
Afhankelijk van de verblijfsdatum kan er een toeslag berekend worden. 
Dit arrangement is boekbaar in 2022 bij aankomst van zondag t/m woensdag. 

Scooterarrangement

Ontdek Zuid Limburg per scooter! Maak een mooie tocht door het pittoreske Valkenburg, historisch Maastricht of het prachtige Limburgse Heuvelland!

Vanaf € 114,- p.p.

Vanafprijs op basis van verblijf in een standaardkamer. Afhankelijk van de verblijfsdatum en het kamertype berekenen wij een toeslag.
Wij vragen een borgsom van € 35,- per scooter. Deze dient contant te worden betaald.