Ontdek Zuid-Limburg met onze arrangementen

Bourgondisch genieten in Maastricht!

Ontdek wat het mooie Zuid-Limburg u te bieden heeft, en maak kennis de verborgen plekjes die Maastrichtenaren eigenlijk voor zichzelf willen houden.

Op pad met de Vespa door het Heuvelland? Of wellicht de Maas ontdekken met een MaastrichtSloep? Golfen op de meest fantastische banen in de Euregio? Of wat dacht u van een dag druiven plukken op de Sint-Pietersberg. Het zal u bijna Frans aanvoelen, maar dan gewoon in het mooie Zuid-Limburg.

Wij hebben een aantal mooie arrangement voor u opgesteld.

Reserveren

Voor reserveringen is onze receptie u graag van dienst: 

Stijlvolle Kloosters & Kastelen

Maak een heerlijke tour door Limburg en geniet van cultuur, historie en het goede leven! Met dit arrangement maakt u kennis met drie bijzondere locaties.

Abdij Rolduc is Unesco-monument en grootste abdijcomplex in de Benelux. In het ‘Toscane van Vlaanderen’ verblijft u in het Eburon Hotel, een hip hotel in klooster ambiance. Het 14e eeuwse Kasteel de Hoogenweerth is gelegen op een schitterend landgoed aan de Maas nabij het centrum van Maastricht.

Binnenkort beschikbaar

Vanafprijs op basis van verblijf in een standaardkamer van zondag t/m donderdag. Afhankelijk van de verblijfsdatum en het kamertype berekenen wij een toeslag. Dit arrangement is alleen op aanvraag te reserveren via mail. Graag vernemen wij de gewenste verblijfsdata per locatie, zodat wij u kunnen informeren over beschikbaarheid en u een prijsvoorstel kunnen doen.

Golfarrangement Rijk van Margraten

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen en op 6 km afstand van Kasteel de Hoogenweerth vindt u Golfbaan Het Rijk van Margraten.

Vanaf € 106,50 p.p.

Vanafprijs op basis van verblijf in een standaardkamer. Afhankelijk van de verblijfsdatum en het kamertype berekenen wij een toeslag.

Scooterarrangement

Ontdek Zuid Limburg per scooter! Maak een mooie tocht door het pittoreske Valkenburg, historisch Maastricht of het prachtige Limburgse Heuvelland!

Vanaf € 114,- p.p.

Vanafprijs op basis van verblijf in een standaardkamer. Afhankelijk van de verblijfsdatum en het kamertype berekenen wij een toeslag.
Wij vragen een borgsom van € 35,- per scooter. Deze dient contant te worden betaald.

Druiven Plukken

Ieder jaar in september worden de druiven van de Pieter Brut handmatig, traditioneel geoogst in een gezellige setting.

Deze oogsten worden gevierd met een stevig ontbijt als goede start van de dag, koffie en vlaai in de pauze en uiteraard een lunch met een mooi glas bubbels!

Vanaf € 105,- p.p.

Vanafprijs op basis van verblijf in een standaardkamer. Afhankelijk van de verblijfsdatum en het kamertype berekenen wij een toeslag.