Ontdek Zuid-Limburg met onze arrangementen

Bourgondisch genieten in Maastricht!

Ontdek wat het mooie Zuid-Limburg u te bieden heeft, en maak kennis de verborgen plekjes die Maastrichtenaren eigenlijk voor zichzelf willen houden.

Op pad met de Vespa door het Heuvelland? Of wellicht de Maas ontdekken met een MaastrichtSloep? Golfen op de meest fantastische banen in de Euregio? Of wat dacht u van een dag druiven plukken op de Sint-Pietersberg. Het zal u bijna Frans aanvoelen, maar dan gewoon in het mooie Zuid-Limburg.

Ieder seizoen stellen wij een aantal mooie arrangementen voor u samen.

Reserveren

Voor reserveringen is onze receptie u graag van dienst: 

Winter special

Na de feestdagen heerlijk tot rust komen op ons winterse landgoed. Heerlijk door de natuur struinen, genieten van onze verwarmde plunge pool of shoppen in Maastricht. Met deze winter special verblijft u extra voordelig.

Vanaf € 135,- p.p.

Deze Winter Special is uit te breiden met een ontbijt in picknickmand of petit dejeuner* in de boekingsmodule. 

Geldig van 10 januari t/m 28 februari 2022. Vanaftarief op basis van verblijf in een standaardkamer van zondag t/m donderdag. Afhankelijk van de verblijfsdatum en het kamertype berekenen wij een toeslag.

* Petit dejeuner enkel rechtstreeks boekbaar via onze website of telefonisch.

Golfarrangement Rijk van Margraten

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen en op 6 km afstand van Kasteel de Hoogenweerth vindt u Golfbaan Het Rijk van Margraten.

Vanaf € 106,50 p.p.

Vanafprijs op basis van verblijf in een standaardkamer. Afhankelijk van de verblijfsdatum en het kamertype berekenen wij een toeslag.

Scooterarrangement

Ontdek Zuid Limburg per scooter! Maak een mooie tocht door het pittoreske Valkenburg, historisch Maastricht of het prachtige Limburgse Heuvelland!

Vanaf € 114,- p.p.

Vanafprijs op basis van verblijf in een standaardkamer. Afhankelijk van de verblijfsdatum en het kamertype berekenen wij een toeslag.
Wij vragen een borgsom van € 35,- per scooter. Deze dient contant te worden betaald.