Discover Maastricht

Sofa

De plek om in een trendy sfeer te genieten in de brasserie, bar, restaurant of terras. Bij SOFA kun je terecht voor een hapje en een drankje, een uitgebreide lunch of een gangen diner. Maar ook om in de zomer te borrelen op het terras, of in de winter voor een lekker kopje koffie bij de openhaard.

Aon ’t Bat

In een sfeervolle ambiance waarin het huiskamergevoel de boventoon voert, kan jong en oud, zowel privé als zakelijk, terecht voor een heerlijke lunch, driegangen keuzemenu, à la carte gerechten of gewoon een drankje.

Cafe Sjiek

Aan uw bezoek aan Café Sjiek houdt u niet alleen goede gastronomische herinneringen over, maar misschien zelfs vrienden. De sfeer in dit informele eetcafé leent zich namelijk uitstekend tot socializen. De Frans-Belgische keuken heeft de Maastrichtenaars overtuigd.

Harry’s

De brunch in het weekend bij Harry’s is inmiddels een begrip onder de locals. Maar ook op ieder ander moment van de week ben je hier aan het goede adres voor een lekkere lunch of een uitgebreid diner op hoog niveau. De kaart is Frans met een twist.

Cafe Zondag

Van een koffietje in de ochtend tot een broodje voor de lunch en drankjes tot diep in de nacht. Gelegen op de route van het Centraal Station naar de historische Sint Servaasbrug, midden in de hipste wijk van de stad: Wyck.

Coffee Lovers

Houdt van koffieliefhebbers en andersom… De speciaal getrainde Coffeelovers-barista’s maken een heerlijke koffie voor u. Coffeelovers houden ook van lekkers… Een Italiaans geïnspireerde menukaart vol focaccia’s en overheerlijke dolce.

Mr. Smith

In de Rechtstraat kun je van woensdag tot en met zaterdag terecht voor bijzondere cocktails. Het interieur doet een beetje denken aan een speakeasy bar. Reserveren is geen must maar wel een aanrader!

Rumors

In een van de meest pittoreske straatjes Van het jekerkwartier van maastricht, de Koestraat – een zijstraat van het onze lieve Vrouweplein – is deze eigentijdse stijlvolle Bar & kitchen gevestigd. Een borrel of een Bite, uitgaan, even rustig bijkomen na het Werk, een lunch tijdens het shoppen of een Receptie, bij rumors kan het allemaal.