Vier de liefde op ons exclusieve landgoed

Geniet van de luxe, vrijheid en exclusiviteit van Landgoed Kasteel de Hoogenweerth!

Graag nodigen we jullie uit voor een bezichtiging, want zien is geloven. Kom naar Landgoed Kasteel de Hoogenweerth en dompel jezelf onder in de luxe, de vrijheid en de gastvrijheid. Geen enkele bruiloft is hetzelfde, jullie wensen zijn uniek!

We nemen ruim de tijd voor onze afspraak, inventariseren jullie unieke wensen en zorgen ervoor dat jullie dag fantastisch verloopt.

Landgoed Kasteel de Hoogenweerth is in 2022 voor het vijfde jaar op rij door Toptrouwlocaties verkozen tot nummer 1 trouwlocatie van de Provincie Limburg.

Heeft u interesse of vragen?

Ceremonie

Diner

Feest

De perfecte locatie

Aan de voorzijde ons unieke terras aan het water, gelegen aan de Maas. Onze ommuurde binnentuin geeft een unieke landgoed-beleving, de plek voor een uitgebreid diner! In de kapelzaal voelt u de warmte van het knetterende haardvuur…. In de grote zaal voelt u de luxe maar ook de warme aankleding zorgt voor de perfecte locatie voor jullie knallend feest!

Bride & Groom Suite waar je u tegen zegt

Op de eerste etage vindt u ‘Suite La Reine’ voor de bruid en ‘Suite Le Roi’ voor de bruidegom. Samen beslaan zij de gehele eerste etage van het kasteel, 250m2, en vormen zij de fantastische bruidssuite met twee slaapkamers, twee badkamers en een connecting door. Zo kunnen zowel bruid als bruidegom zich in alle luxe en comfort voorbereiden op de dag.