Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden
Landgoed Kasteel de Hoogenweerth

Eventbeleid

Op onze reserveringen voor partijen, zoals huwelijksfeesten, vergaderingen en andere events zijn de Algemene Voorwaarden Officieel Netwerk Catering Events van toepassing. Deze vindt u hier.

Hotelbeleid

We streven ernaar om onze gasten een uitzonderlijke schone, veilige en vriendelijke hotelervaring te bieden. Dit hotelbeleid / huisregels worden hier gepresenteerd om de veiligheid en het plezier van onze gasten te helpen bevorderen en om ervoor te zorgen dat elke gast op de hoogte is van de afspraken tussen Kasteel de Hoogenweerth en de gast.

EXTRA KOSTEN

Bij verblijf in Kasteel de Hoogenweerth gaat de gast ermee akkoord persoonlijk aansprakelijk te zijn voor alle gemaakte kosten en lasten ingeval dergelijke kosten en lasten niet volledig zijn betaald en bevestigt dat zijn / haar verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid in dat opzicht niet is kwijtgescholden of opgeheven. hoe dan ook. Dit omvat verbruikskosten, verstrekte kosten, schade aan de accommodatie en eventuele verkeerde berekeningen tijdens het uitchecken.

CREDIT CARD GARANTIE & STORTING

Alle reserveringen moeten worden gegarandeerd met een geldige creditcard. Bij het inchecken wordt de gast om de creditcardgegevens gevraagd. Indien de gast niet in het bezit is van een creditcard behoudt Kasteel de Hoogenweerth zich het recht voor om in plaats daarvan een borg te vragen.

BREUK EN/OF DIEFSTAL VAN HET HOTEL OF DE HOTELKAMER

De gast is aansprakelijk voor welke schade dan ook veroorzaakt (hetzij door opzettelijk, nalatig of roekeloos handelen) aan de kamer (s), het hotelterrein of eigendommen veroorzaakt door de gast of een persoon in het gezelschap van de gast, al dan niet verblijft in het hotel tijdens uw verblijf. Kasteel de Hoogenweerth behoudt zich het recht voor om bedragen in rekening te brengen die zij naar eigen goeddunken nodig acht ter compensatie of vergoeding van de kosten of uitgaven die Kasteel de Hoogenweerth als gevolg van het voorgaande heeft gemaakt of geleden.

Mocht deze schade aan het licht komen nadat de gast is vertrokken, behouden wij ons het recht voor en de gast machtigt ons hierbij om hem / haar in rekening te brengen voor alle schade die tijdens het verblijf aan de kamer of de eigendommen van het hotel is opgelopen, inclusief en zonder beperking voor alle materiële schade. , ontbrekende of beschadigde items, rookkosten, schoonmaakkosten, gastenvergoeding, etc.

Schade aan kamers, armaturen, meubilair en apparatuur inclusief het verwijderen van elektronische apparatuur, handdoeken, kunstwerken etc. wordt in rekening gebracht tegen 100% van de volledige en nieuwwaarde. Elke schade aan hotelbezit, hetzij per ongeluk of opzettelijk, is de verantwoordelijkheid van de gast voor elke specifieke kamer. Eventuele reparatiekosten worden in rekening gebracht. Bij diefstal van artikelen uit de kamer wordt de aankoopwaarde van het product in rekening gebracht. Dit wordt direct van de creditcard afgeschreven.

100% ROOKVRIJ

Dit hotel is een rookvrij eigendom, hetgeen wettelijk verplicht is in Nederland. Roken of het gebruik van drugs (van welke aard dan ook) in deze gebouwen zal resulteren in extra schoonmaakkosten van € 200, -. Activeren of verwijderen van het brandalarm tijdens het roken levert een meerprijs op van € 275, -.

IN GEVAL VAN NOOD OF BRAND

In geval van brand of ander noodgeval dient de gast de receptie te informeren of na sluitingstijd onmiddellijk het noodnummer van het hotel te bellen zoals vermeld in de kamerinformatie. In de kamer is een kaart met nooduitgangen te vinden.

WELLNESS POOL

Het gebruik van ons wellnesszwembad is op eigen verantwoordelijkheid van de gast. Er is geen permanent toezicht op het zwembad en kinderen moeten te allen tijde onder toezicht van een volwassene staan. Bij gebruik van het wellnesszwembad is het dragen van badkleding verplicht. Alleen in het Lusthof rondlopen in badkleding. Badjassen zijn te huur bij onze receptie. Op alle andere locaties en bij het betreden en verlaten van het Lusthof is het dragen van kleding verplicht.

Duiken en van opzij springen is ten strengste verboden. Er zijn maximaal 3 personen tegelijk toegestaan in het zwembad.

STILTE UREN

00.00 uur tot 08.00 uur
Harde muziek is na 00.00 uur niet toegestaan

LOST & FOUND BELEID

Alle kostbaarheden die naar het hotelterrein worden gebracht, zijn op eigen risico van de gast. Het hotel en / of de directie aanvaarden daarom geen aansprakelijkheid en zijn niet verantwoordelijk voor enig verlies of schade. Als de gast ontdekt dat hij / zij iets waardevols voor hem / haar heeft achtergelaten, vragen we de gast om onmiddellijk contact met ons op te nemen en zullen we proberen te helpen bij het vinden van het verloren voorwerp.

Kasteel de Hoogenweerth is niet verantwoordelijk voor een item dat door een gast wordt achtergelaten. Alle artikelen, met uitzondering van bederfelijke artikelen, die door onze gasten worden achtergelaten en na vertrek worden gevonden door Housekeeping, worden verzameld, aangemeld en bewaard op een veilige locatie voor afhaling door de eigenaar. Er zal een redelijke inspanning worden gedaan om de gast te informeren dat er een item is gevonden. We sturen u graag een verloren item (s) terug. De gast zal verpakking en verzendkosten in rekening worden gebracht.

HONDEN

Honden tot 25 kilogram zijn toegestaan in alle hotelkamers. Voor het verblijf van een hond wordt een toeslag van 25 euro in rekening gebracht.

PARKEREN OP EIGEN RISICO

Alle voertuigen worden geparkeerd op risico van de eigenaar. Kasteel de Hoogenweerth aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor enig voertuig, inzittenden of inhoud terwijl deze wordt bediend of geparkeerd op het terrein van het hotel.

WEBSITE

Kasteel de Hoogenweerth spant zich in om ervoor te zorgen dat alle informatie die op haar website verschijnt correct is. Er wordt echter geen garantie, expliciet of impliciet, gegeven dat de informatie op deze website foutloos is. Kasteel de Hoogenweerth aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten en / of weglatingen en behoudt zich het recht voor om de gepubliceerde informatie op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

VERANDERINGEN OF AANPASSINGEN VAN HET HOTELBELEID

Kasteel de Hoogenweerth behoudt zich het recht voor om dit hotelbeleid of de arrangementen en inhoud op onze hotelwebsite op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te passen, te wijzigen, te annuleren, te wijzigen of aan te vullen. We verzoeken u vriendelijk onze website regelmatig te controleren voor updates over ons hotelbeleid.