Business events naar uw persoonlijke wensen

Van netwerkborrel tot eindejaarsdiner…

Dineren na afsluiting van uw vergadering, dineren tijdens uw vergadering, dineren omdat u zakelijk iets te vieren heeft, bij Kasteel de Hoogenweerth verzorgen wij uw zakelijk diner op maat. Van een luxe meergangenmenu of walking dinner tot een unieke grillbeleving op onze Ofyr in de buitenlucht. Wij zorgen voor de juiste setting naar gelang uw doeleinden. Al onze foodbelevingen worden verzorgd door Van Melick The Catering Company.

Wij maken graag een passende maatwerkofferte op basis van uw persoonlijke wensen.

Heisessies, teambuilding en incentives

Laat onze locatie uw inspiratie zijn

Ons landgoed leent zich uitstekend voor meerdaagse heisessies met uw team. Een aantal dagen op een andere plek, lekker brainstormen en vergaderen in de buitenlucht, picknicken, samen leuke en uitdagende teambuildingactiviteiten ondernemen en bourgondisch tafelen.

Ons kasteel is gelegen nabij de jachthaven van Maastricht en FunValley voor wateractiviteiten en meer.

Wij hebben enkele partners in de hand genomen die onze regio op hun duimpje kennen en zowel op ons privédomein als in de omgeving tal van activiteiten organiseren. Indien gewenst op maat en naar gelang uw doelstellingen. Activiteiten als shermen, schapen drijven of ice carving kunnen op ons eigen landgoed georganiseerd worden.

Gelegen in Maastricht is Kasteel de Hoogenweerth de perfecte uitvalsbasis voor teambuilding activiteiten in de Euregio. Over de grens vindt u Luik en Aken, maar ook het Heuvelland, de Voerstreek en Parkstad bieden talloze mogelijkheden.

Kasteel de Hoogenweerth beschikt over een helikoperlandingsplaats.

Van productpresentatie tot jubileumfeest

Als organisator van een zakelijk evenement, wilt u graag een goede indruk maken, uw gasten aangenaam verrassen en zorgen dat zij niets te kort komen. Want tevreden gasten zijn de basis voor een succesvolle bijeenkomst. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw gehele business event. Van planning en catering tot aankleding en entertainment. U hoeft alleen maar gastheer/gastvrouw te zijn. Van een productpresentatie tot klantendag of bedrijfsfeest.

U geniet van de jarenlange expertise in het organiseren van even ts door Van Melick The Catering Company. Wij gaan samen met u aan de slag om een gedegen plan neer te zetten voor uw business event.