Stijlvol overnachten in Maastricht

Verblijf vol luxe en comfort

Geniet van het Zuid-Limburgse landschap, kom tot rust in onze adembenemende parktuinen en ontdek zelf ons kasteel en koetshuis. Karakter uit 1444, gecombineerd met hedendaags design.

Ons kasteeldomein biedt u ruim keuze uit diverse kamertypes in het Kasteel en in het Koetshuis die allen verschillen in luxe, comfort en design.

Het Koetshuis is gelegen naast de Kasteeltuin, grenzend aan het Kasteel. Het Koetshuis diende vroeger als woonvertrek voor personeel dat in dienst was van de familie Regout. In het Koetshuis werd Limburgs fruit gekleurd en klaar gemaakt voor de verkoop. Nu straalt het gebouw nog zijn oude charme uit, maar heeft het een totale verandering ondergaan. In de romantische hoteltuin ‘de Lusthof’ vindt u een verwarmde plunge pool, ligbedden en terraszitjes.

U hoeft alleen de kamer naar gelang uw persoonlijke wensen te kiezen, ons charmante team zorgt ervoor dat het u verder aan niets ontbreekt. Wij wensen u alvast een ontspannen verblijf toe!

Bezoek de binnenstad van Maastricht

Verleden en heden wisselen zich af, in architectuur, maar zeker ook in het aanbod aan cultuur. Kleurrijk, traditioneel en typisch Maastrichts, maar ook mysterieus, onontdekt, uitdagend en werelds. Van ondergrondse cultuurschatten en karakteristieke torens, tot levendige en bruisende festivals, exposities én adembenemende voorstellingen.

Huur een fiets en ontdek de Limburgse heuvels

In dit met vijf sterren bekroonde landschap liggen nostalgische dorpjes en authentieke stadjes verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. Geniet van de prachtige panorama’s, zie de Geuldal lammeren grazen en rust uit op één van de vele terrasjes.
Diverse wandel- en fietsroutes kunt u hier terug vinden. 

Business bookers

Verblijft u met regelmaat in Maastricht of regio Zuid-Limburg voor zaken? Wij bieden u graag een persoonlijk en passend voorstel, om tegen uw eigen zakelijke tarief uw overnachtingen te boeken.

Onze unieke kamers

Onze hotelkamers zijn ontworpen door verschillende architecten en designers, zoals Mathieu Bruls, Niels Maier, Rob Stahl en Black Label Designers. Wij beschikken over diverse kamertypes. Al onze kamers beschikken over airconditioning. Daarnaast is het gebruik van ons openbare WiFi-netwerk gratis.

Adam/Eve

Standaard kamer

Deze standaard kamer is gelegen op de begane grond in het Koetshuis naast het Kasteel. Bad en wastafel zijn niet afgescheiden van het slaapgedeelte, wel beschikt deze kamer over een aparte toiletruimte.

Soft

Standaard kamer

Deze standaard kamer is gelegen op de begane grond in het Koetshuis naast het Kasteel. Deze kamer beschikt over een apart toilet en ruime inloopdouche.

Tower Room

Standaard kamer

Deze standaard kamer is gelegen op de tweede verdieping van het kasteel en enkel te bereiken per trap. Deze kamer beschikt over een aparte badkamer met semi-transparante glaswand met doorkijk naar de slaapkamer.

Vaes

Standaard kamer

Regout

Standaard kamer

Brut

Studio

Studio BRUT is gelegen op de begane grond in het Koetshuis. De luxe studio is modern vormgegeven met marmeren tegels en authentieke accenten. De gehele kamer is gelijkvloers. Badjassen op afbeelding niet inbegrepen.

Sofa

Studio

Deze studio is gelegen op de begane grond in het Koetshuis. De ruimte beschikt over een aparte badkamer en geeft de historische accenten van het koetshuis weer in de originele kasteelmuren.

Tower Studio

Studio

Deze studio is gelegen op de tweede verdieping van het Kasteel en enkel te bereiken per trap. Deze kamer beschikt over een aparte badkamer met semi-transparante glaswand met doorkijk naar de slaapkamer.

No.9

Deluxe appartement

Dit appartement is gelegen op de begane grond in het Koetshuis. In het appartement bevinden zich op de begane grond een zithoek en keukenblok. De slaap- en badkamer bevinden zich op de eerste verdieping, te bereiken met de trap in de woonkamer.

Hoogenweerth

Deluxe appartement

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het Koetshuis en is te bereiken via een eigen trap. Het appartement beschikt over een woon- en keukengedeelte met een eettafel en een zithoek. De master bedroom is uitgerust met 1 tweepersoons boxspring, de 2e slaapkamer op de 2e verdieping is uitgerust met 2 tweepersoons boxsprings.

XXL

Deluxe appartement

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van het Koetshuis. De kamer beschikt over een woonkamer met een eettafel en een zithoek. De kamer heeft een aparte badkamer met dubbele douche en een ligbad. De master bedroom met tweepersoons boxspring en een extra slaapkamer met 2 tweepersoons boxsprings zijn op de tweede verdieping gelegen.

Suite Le Roi

Suite

Suite Le Roi is een luxe suite van  100 m2 en bevindt zich op de eerste verdieping van het Kasteel en is enkel per trap bereikbaar. Deze suite bestaat uit een luxe slaapgedeelte met zithoek en ruime open badkamer. De badkamer beschikt over een dubbele douche en een vrijstaand ligbad. In de grote spiegel tegenover het bad, is ook een tv aanwezig. Deze suite heeft een balkon, welke uitkijkt over de Maas. 

Suite La Reine

Suite

Suite La Reine, tevens onze bruidssuite, is een luxe suite van 100 m2 en bevindt zich op de eerste verdieping van het Kasteel en is enkel per trap bereikbaar. Deze suite bestaat uit een luxe slaapgedeelte, open badkamer en zitgedeelte.  Deze suite heeft een balkon, welke uitkijkt over de Maas. Alle ruimtes in deze suite zijn open met elkaar verbonde