Feestlocatie Eijsden

Bent u bezig met het organiseren van een feest en bent u hiervoor op zoek naar een feestlocatie Eijsden? Dan is het een aanrader om eens een kijkje te nemen bij ons Kasteel de Hoogenweerth nabij Eijsden.

Deze feestlocatie ligt op een uniek plekje in Nederland; aan de oevers van de Maas met een directe toegang tot het water. Benieuwd geworden naar onze feestlocatie? Bezoek deze dan snel en ontdek ons prachtige kasteel.

Geschikte feestlocatie Eijsden voor feesten en partijen

Kasteel de Hoogenweerth nabij Eijsden beschikt over twee grote zalen en een privépark van 4,5 hectare. Hierdoor is onze locatie dan ook zeer geschikt voor het organiseren van feesten en partijen. U kunt hier een bijzondere dag vieren of uw zakelijke gasten flink in de watten leggen. Bij ons kunt u heel het kasteel afhuren voor uw feest. Of het nu gaat om een verjaardag, een communie, babyshower, familiefeest, diner of doopfeest, wij bieden u altijd wel een geschikte oplossing.

Smaakvol ingerichte zalen

Onze feestlocatie Eijsden beschikt over 2 kasteelzalen en een bargedeelte welke zeer smaakvol zijn ingericht. De zalen beschikken over tal van faciliteiten en zijn hierdoor zeer geschikt voor feesten en partijen. In onze loungebordes hebben uw gasten uitzicht op de Maas. Op het fantastische waterterras kunnen zij genieten van het prachtige uitzicht.

Wij organiseren uw feest

Als u een afspraak met ons maakt om ons kasteel te bekijken dan nemen wij hier echt de tijd voor. Wij luisteren dan goed naar uw wensen. Afhankelijk hiervan bieden wij u de meest geschikte optie. Vervolgens gaan wij aan de slag met de voorbereidingen. Wij zorgen ervoor dat uw feest fantastisch verloopt.

Catering

Wilt u uw feest op onze locatie organiseren? Dan regelen wij alles voor u. Hier hoort dus ook de catering bij. Wij voorzien uw gasten van lekkere borrelhapjes, koffie, thee en drankjes. Verder kunnen wij ook het diner verzorgen.

Ruimte uitbreiden

De maximale capaciteit van ons kasteel is 357 personen. Echter, als u meer gasten wilt uitnodigen dan is dit helemaal geen probleem. In onze kasteeltuinen kunnen wij luxe, mooie tenten aanbouwen waardoor u bij ons terechtkunt met een nog grotere groep. Tevens beschikt onze locatie over een parkeerplaats die plaats biedt aan 300 auto’s.

Overnachten

Heeft u gasten uitgenodigd die van ver komen? Dan kunnen zij terecht in een van De Hoogenweerth Suites. Ons hotel in Eijsden grenst aan het koetshuis van het kasteel en het beschikt over 10 luxueuze designsuites. Deze zijn van alle gemakken voorzien en comfortabel ingericht. Zo beschikken de suites over WiFi, koffie- en theefaciliteiten en een flatscreen televisie.

Goed bereikbaar

Onze locatie is zeer goed bereikbaar. Deze ligt naast het Provinciehuis aan de Maas, op een steenworp afstand van MECC (Maastrichts Expositie en Congres Centrum) en vlakbij de A2 en het centrum van Maastricht. Vanaf de A2 is ons domein bereikbaar via de afrit 55 en 56. Er is een duidelijke bewegwijzering naar het kasteel.

Heeft u interesse of vragen?

Neem contact met ons op