Feestlocatie Gronsveld

Voor een exclusieve feestlocatie bij Gronsveld bent u bij ons aan het goede adres. U kunt ons fraaie, sfeervolle kasteel reserveren voor al uw feesten en partijen.

Maak uw bijzondere dag onvergetelijk

Of u nu gaat trouwen, een jubileum wilt vieren, of een andere aanleiding voor een feest heeft: het is belangrijk speciale momenten ook op een bijzondere manier te vieren. Dat doet recht aan de gebeurtenis zelf en zorgt voor blijvende herinneringen. De keuze van de feestlocatie speelt daarbij een belangrijke rol. De ontspannen, bourgondische sfeer van Zuid-Limburg staat borg voor een onvergetelijke dag, zeker wanneer u kiest voor een landelijke, unieke locatie. Ons kasteel bij Gronsveld is zo’n speciale plek. Daar staan wij voor u klaar om van uw festiviteit een onvergetelijke belevenis te maken.

Uw eigen kasteel

Stelt u zich een voor hoe dat moet voelen: een fraai gerenoveerd kasteel, omringd door groen en water, helemaal voor u. Onze feestlocatie Gronsveld bezorgt u die beleving en maakt uw dag al feestelijk en bijzonder op het moment dat u op de oprijlaan rijdt. Uw privacy en die van uw gasten is optimaal gewaarborgd, omdat het hele kasteel exclusief aan u ter beschikking staat. Op uw dag is al onze aandacht gericht op het slagen van uw feest. U kunt bij ons terecht voor alle feesten en partijen die u in stijl wilt vieren. Betreft die gelegenheid uw huwelijk? Dan kan ook de huwelijksvoltrekking bij ons plaatsvinden. Dit omdat ons kasteeldomein door de Gemeente Maastricht tot officiële trouwlocatie benoemd is.

Voor ieder gezelschap, onder alle weersomstandigheden

De grootte van een gezelschap, maar ook de weersomstandigheden, geven vaak beperkingen aan de mogelijkheden van een feestlocatie. Bij ons is dat niet het geval. Ons kasteel heeft een capaciteit tot 357 personen. Houdt u een feest voor meer mensen? Dan biedt het park bij het kasteel alle ruimte tot het bijplaatsen van luxe feesttenten. Ook het weer is geen factor in het succes van uw festiviteit. Bij goed weer kunt u in een openluchtfeest vieren in de ommuurde binnentuin, de kasteeltuin en op het terras. Blijft u liever binnen of is het weer wat minder stralend? Dan heeft u de beschikking over de twee sfeervolle kasteelzalen en het bargedeelte.

Sommige feesten zouden niet moeten stoppen

Geheel volgens uw wensen, zorgen wij ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Het is dan ook volkomen begrijpelijk wanneer u aan het einde van de dag niet meteen weer wilt vertrekken. Dat hoeft ook niet. In het kasteel bevindt zich een riante bruidssuite en daarnaast beschikt het koetshuis over een tiental luxe designsuites. U kunt uw gasten dus uitzwaaien of, samen met een aantal speciale gasten, uw feest nog verlengen en aan het ontbijt nagenieten van de voorgaande dag.

Hoe u uw speciale momenten ook wilt vieren: wanneer u als feestlocatie Gronsveld kiest voor Kasteel Hoogen Weerth, maken wij er voor u en met u een succes van.

Heeft u interesse of vragen?

Neem contact met ons op