Feestlocatie Maastricht

Feesten en partijen thuis zijn vaak heel gezellig. Wilt u echter eens echt uitpakken? Dan is een verzorgd feest op onze feestlocatie Maastricht succes verzekerd.

Een feestelijk hoogstandje

Er zijn gelegenheden die vragen om een feest. Niet zo een waarop u met vrienden en familie, thuis in een kring, een stuk taart eet of een borrel drinkt. Nee, een uitbundig feest op een schitterende feestlocatie Maastricht, tot in de puntjes door professionals verzorgd.Kasteel De Hoogenweerth is zo’n locatie. Ons kasteel ligt aan de zuidkant van Maastricht en is dus ook als een feestlocatie Gronsveld te beschouwen. Om de feesten die u bij ons wilt vieren tot het bedoelde succes te maken, ontvangen wij u graag vooraf op onze feestlocatie. U kunt dan niet alleen ter plekke ervaren hoe de diverse binnenruimtes eruit zien, maar ook het park, het waterterras en de binnentuin bekijken. Wanneer wij vervolgens, op basis van uw wensen, een voorstel doen, wordt de invulling daarvan des te meer tastbaar. Dat geeft vooraf al het vertrouwen dat uw feest volledig aan uw verwachtingen zal voldoen.

Maatwerk in feesten en partijen

Wanneer we met u het programma bespreken, besteden we niet alleen aandacht aan de gewenste verzorging en het mogelijke thema. Zo is het aantal gasten dat u op uw feestlocatie Maastricht wilt ontvangen, van invloed op de invulling van uw feestdag. U wilt immers dat iedereen de ruimte heeft en zich optimaal amuseert. Afhankelijk van het aantal gasten, zijn bepaalde zalen en ruimtes meer of minder geschikt en is een uitgeserveerde lunch of diner, of juist een buffet aan te raden. Over voldoende ruimte voor uw feesten en partijen, hoeft u zich overigens bij ons geen zorgen te maken: Kasteel De Hoogenweerth heeft een capaciteit voor groepen tot 357 personen. Bovendien staat u een park van 4,5 hectare ter beschikking en kunnen wij, door de plaatsing van luxe tenten, gezelschappen tot 2000 personen ontvangen. Dit zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de verzorging of de bewegingsvrijheid van u en uw gasten.

Een feestlocatie met een onvergetelijke sfeer

Wanneer u en uw gasten een goed humeur meebrengen, zorgen onze gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor de rest. Het feestelijke gevoel bij u en uw gasten ontstaat, ongetwijfeld, al op het moment dat u ons landgoed betreedt. Zoals u eerder heeft kunnen zien, straalt onze feestlocatie Gronsveld een unieke, exclusieve sfeer uit. Hierdoor voelt iedere gast zich een dag een echt vorst of vorstin. De hele feestlocatie is alleen voor u. U geniet dus de exclusieve aandacht en zorg van ons team en kunt zich vrijelijk door het kasteel en over het landgoed bewegen. Maastricht nodigt als stad uit voor een wat langer verblijf. Ook wanneer u dat wilt, zijn wij u graag van dienst. U kunt overnachten in een van de luxe designsuites in het koetshuis, of – desgewenst – de bruidssuite in het kasteel reserveren.

Heeft u interesse of vragen?

Neem contact met ons op