Feestlocatie Meerssen

Bent u op zoek naar een een unieke feestlocatie in Meerssen waar u een bruiloft of een ander feest kan geven dat niet snel vergeten zal worden? Dan bent u bij Kasteel de Hoogenweerth op het juiste adres.

Wij bieden u een unieke feestlocatie aan in Meerssen die uitstekend geschikt is voor bruiloften en andere feesten en partijen zoals jubilea. U kunt zowel de feestzalen als hotelkamers bij ons reserveren zodat uzelf of uw gasten een comfortabele overnachting zullen hebben. Lees verder wat er allemaal mogelijk is of neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie.

Een kasteel met historie en allure

Ons kasteel ademt de historie uit die het in de afgelopen eeuwen heeft ondervonden. Dat maakt deze lokatie ook zo uniek. Wanneer u een unieke locatie zoekt voor uw feest dan maakt u dan ook een uitstekende keuze wanneer u ervoor kiest om in ons kasteel uw jubileum of bruiloft te vieren. Het Kasteel Hoogenweerth is direct gelegen aan de Maas en is een unieke locatie waar u zowel kunt genieten van de klassieke uitstraling als de moderne gemakken. Het kasteel is dichtbij Maastricht gelegen wat het bijzonder geschikt maakt voor een verblijf van een weekend waarbij u deze unieke stad uitgebreid kunt verkennen. Kortom, een unieke feestlocatie Meerssen.

Wat maakt de locatie zo uniek?

  • Feesten en partijen in een unieke omgeving
  • Gelegen aan de Maas
  • Overnachtingen in ons hotel mogelijk
  • Uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer
  • Klassiek en modern in één locatie gecombineerd
  • Uitstekend geschikt voor seminars
  • Vergaderingen met uw klanten
  • Dichtbij Maastricht gelegen
  • Uitstekende catering
  • Luxueuze suites in het hotel met alle moderne gemakken

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze feestlocatie Meerssen? Neem dan nu meteen contact met ons op om een afspraak te maken. Kom gerust, geheel vrijblijvend, langs om een kijkje te nemen om te zien of deze locatie aan uw wensen voldoet. Laat u door ons voorlichten over de mogelijkheden zoals de overnachtingen in ons hotel, de catering en de andere faciliteiten die wij aanbieden. Of probeer gewoon eens een overnachting in ons hotel om de sfeer te proeven zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Laat u tevens voorlichten over de mogelijkheden voor een verblijf van een weekend waarbij u ruimschoots de mogelijkheden heeft om Maastricht en haar lieflijke omgeving te verkennen.

Heeft u interesse of vragen?

Neem contact met ons op