Trouwlocatie Gronsveld

Trouwlocatie Gronsveld overtreft alle dromen

Een trouwlocatie die uw dromen overtreft, hoe ziet die er uit? Het valt nauwelijks te beschrijven, maar trouwen in kasteel de Hoogenweerth gaat boven alle verwachtingen. Het besluit is genomen, het huwelijk gaat plaatsvinden, echter er is één voorwaarde: het moet een unieke gebeurtenis worden. Dat kunt u waarmaken door te trouwen op deze locatie. Exclusiviteit, luxe en privacy zijn ons handelsmerk. Het kasteel is een hele dag exclusief voor u en uw huwelijksgasten. Stelt u zich voor, op deze dag kunnen alleen u en uw gasten genieten van een 4,5 hectare groot privé park, met een waterterras aan de oevers van de Maas.

Uw huwelijk sluiten in pure luxe

Dat kan in Gronsveld. Trouwlocatie Gronsveld is de plek waar alle ideeën die u had over uw huwelijksvoltrekking samenkomen. De ommuurde binnentuin biedt de ideale situatie om elkaar het ja-woord te geven. Het is een officiële trouwlocatie dus de ambtenaar van de burgerlijke stand zal u hier graag toespreken en de huwelijksceremonie voltrekken. Natuurlijk in aanwezigheid van al uw genodigden, waarvoor de tuin voldoende ruimte biedt. Afhankelijk van de hoeveelheid gasten kan de receptie plaatsvinden in de Kapelzaal of de Grote zaal. De Grote zaal heeft een capaciteit van 300 personen en is daarmee de ideale ruimte voor uw feest. Als u meer gasten verwacht, kunnen wij deze capaciteit uitbreiden door het plaatsen van tenten in de tuin.

Bij trouwen in kasteel Gronsveld zijn uw wensen onze bevelen

Bevelen waar wij dolgraag uitvoering aan geven. Trouwlocatie Gronsveld wil uw dag een onvergetelijke maken. Daarvoor beschikken wij over de ambiance, opgeleid personeel en een uitstekende catering. Deze kwaliteiten zetten wij samen met onze ervaring, graag in op deze voor u zo speciale dag. De beste indruk van dit overweldigende aanbod, krijgt u bij een bezoek aan ons kasteel. Dat geeft ons de gelegenheid om u te adviseren en samen met u, uw wensen voor uw trouwen te bespreken. Wij geven u een inkijk in onze werkwijze en het verloop van de dag en leiden u rond door ons bijzondere kasteel. Natuurlijk mag u dan ook al een kijkje nemen in de bruidssuite. Deze Royal Suite beslaat de gehele eerste verdieping en heeft een eigen balkon met prachtig uitzicht. Heeft u bijzondere gasten die u graag een overnachting aanbiedt, dan raden wij u één van onze suites aan. Onze suites hebben verschillende afmetingen en beschikken allemaal over een parkeerplaats voor de deur. In ons Koetshuis hebben wij nog 9 suites.

De catering voor uw huwelijk

Natuurlijk verzorgen wij de catering tijdens uw trouwen. De gehele culinaire invulling is bij ons in goede handen. Vanaf de ontvangst tot aan vertrek zijn wij gastheer voor uw gasten. Wij zorgen ervoor dat het aan niets zal ontbreken, vanaf het eerste kopje koffie, het diner tot aan het afsluitende drankje. Uw dag moet voor alle gasten een onvergetelijke worden. Daar staan wij voor bij trouwlocatie Gronsveld.

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem contact met ons op