Trouwlocatie Maastricht

Een goed huwelijk start bij een mooie trouwlocatie. U gaat trouwen en de dag beleven die door veel mensen als een van de meest bepalende dagen in hun leven gezien wordt.

Vanzelfsprekend moet uw huwelijk een onuitwisbare indruk nalaten. Bij u, maar ook bij uw dierbaren. De kans is dan ook groot dat uw trouwerij een terugkerend onderwerp van gesprek is. Hoewel u kunt fantaseren over uw trouwkleding, een koetsje en de gasten met wie deze belangrijke dag wilt beleven, is de trouwlocatie die u kiest allesbepalend. Het gevoel daarbij is van invloed op de emotie die u overhoudt aan de gelukkigste dag van uw leven.

Trouwen in Kasteel De Hoogenweerth

Wanneer u houdt van sprookjesachtige sferen en u uzelf en uw gasten een vorstelijke beleving wilt bezorgen, dan zal trouwen in Kasteel De Hoogenweerth in Maastricht u bevallen. Met ons voltallige team staan wij voor u klaar om van uw huwelijk een dag te maken die langdurig in uw geheugen gegrift blijft. Natuurlijk bepaalt u zelf welke kleding u draagt, wie uitgenodigd worden en wat de mogelijke thematiek is. Uw ideeën en wensen vormen de basis voor onze aanpak. In goed overleg met u bepalen wij zowel de planning in tijd en ruimte, als de concrete invulling van de festiviteiten en daarin zetten we iedere punt op de i. Zo kan uw voorpret al vroeg beginnen en weet u zeker dat u een fantastische dag gaat beleven.

Trouwen in een aansprekende omgeving

Wanneer u denkt aan trouwen in Kasteel De Hoogenweerth, is uw eerste gedachte waarschijnlijk dat dit de locatie is voor uw receptie, diner en feest. Uw huwelijksceremonie kan echter ook bij ons plaatsvinden. Ons kasteeldomein is door de Gemeente Maastricht aangewezen als een officiële trouwlocatie. Dat betekent dat u uw jawoord kunt geven in de Kapelzaal, maar ook op iedere andere plaats op ons landgoed die u daarvoor aanspreekt. Dat kan zowel binnen, als buiten in de kasteeltuin of aan het water zijn.

Nagenieten op uw trouwlocatie Maastricht

Door een goede gezamenlijke voorbereiding, heeft u op uw huwelijksdag alleen maar hoeven genieten. U en uw gasten hebben zich onder kunnen dompelen in de luxe omgeving en de gastvrije verzorging door ons team. Uiteraard staat het u vrij na afloop van de festiviteiten in uw auto te stappen. Dat hoeft echter niet. Ons kasteel biedt u een riante bruidssuite met een balkon, dat u de mogelijkheid geeft uw gasten op een koninklijke wijze uit te zwaaien. Wil een aantal gasten ook overnachten? Dan kunnen zij terecht in een van de tien luxe designsuites in het koetshuis.

Trouwen is voor iedereen een unieke gebeurtenis. Maak van zo’n speciale dag een dag om nooit te vergeten en leg de organisatie en verzorging in de goede handen van ons team.

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem contact met ons op