Trouwlocatie Zuid-Limburg

De droomlocatie voor uw huwelijk

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis die groots gevierd wordt. Velen huren een prachtige oldtimer of een chique, dure auto om te genieten van wat ook ‘de mooiste dag in een leven’ genoemd wordt. Om deze dag te laten slagen, is een droomlocatie voor het feest natuurlijk bijna een vanzelfsprekendheid.

Een kasteel

Een mooi voorbeeld van een schitterende trouwlocatie is kasteel de Hoogenweerth in Maastricht. Gelegen op een schiereiland in de Maas en omringd door een prachtige tuin, waar de mooiste foto’s als herinnering aan het huwelijk gemaakt kunnen worden, biedt dit kasteel alles wat van een droom huwelijk verwacht mag worden. Men kan zonder meer stellen dat dit ongetwijfeld een top trouwlocatie Zuid-Limburg is.

Gasten

Kasteel de Hoogenweerth biedt het bruidspaar en de bruidsfamilie de gelegenheid om na het feest in een van de luxe suites te overnachten. Zo hebt u geen Bob of taxi nodig, maar kunt u vanuit de feestzaal naar uw suite wandelen en de volgende ochtend wakker worden met uitzicht over Zuid-Limburg. Op die manier krijgt trouwen in kasteel een hele aparte betekenis. Dit is een trouwlocatie die u nooit meer zult vergeten.

Exclusief

Trouwen in kasteel de Hoogenweerth betekent gebruik maken van het exclusieve, van de privacy en van de omgeving. Uw keuze voor deze hele bijzondere trouwlocatie Zuid-Limburg betekent voor ons dat wij er alles aan zullen doen om er een onvergetelijk feest van te maken. Het wordt uw dag, waarop uw beiden uw gasten op uw kasteel ontvangt. Gasten uit Zuid-Limburg of elders, die u komen feliciteren en met verbazing zullen reageren op de unieke plek waar uw feest plaats vindt.

Maas

Kasteel de Hoogenweerth ligt aan de Maas, de rivier die verbindt. Vanaf het terras kijkt u over de Maas naar de haven Pietersplas. Dit is, met name bij mooi weer, een prachtig vergezicht. Aan de andere kant bevindt zich een tuin, die aan de 17e eeuwse kastelen die langs de Loire liggen, herinnert. De tuin nodigt uit om foto’s te maken of gewoon even een wandeling.

Restaurant

In ons restaurant SOFA kunnen uw gasten genieten van een voortreffelijk diner, terwijl onze keukenstaf ook uw catering verzorgt. Geheel naar uw wensen en met de zorg die u zelf ook aan uw gasten geeft. Kasteel de Hoogenweerth wil meer zijn dan een trouwlocatie Zuid-Limburg. Wij bieden u een zorgeloze, onvergetelijke dag waar jaren later familie, vrienden en bekenden nog op terug zullen komen.

Extra

Als extra kunt u, bij mooi weer, in onze tuin trouwen. Zoals het in films te zien is. Op die manier start uw bruiloft als in een film en kunt u ze zo laten eindigen, aangezien uw bruidssuite een eigen balkon heeft van waar u uw gasten na afloop uit kunt zwaaien. Zo wordt het een unieke bruiloft in luxe, met uitstraling en gezelligheid. De film die u van deze dag maakt, zal nog vaak bekeken worden, alsof het een heuse film is, met twee heel bekende hoofdrolspelers.

 

Heeft u interesse of vragen?

Neem contact met ons op