Vergaderlocatie Eijsden

Ontspannen vergaderen in Eijsden? Wij van Kasteel de Hoogenweerth heten u van harte welkom in ons unieke kasteel gelegen aan de Maas te Maastricht.

Vergaderen is vaak inspannend. Het grote voordeel van de vergaderlocatie Eijsden is, dat u in ieder geval ontspannen aan de vergadering kunt beginnen. Waarom? Dat vertellen we u hier. U vergadert in een ruimte van het kasteel. Bij binnenkomst komt er direct een einde aan de jachtige buitenwereld waaruit u bent gekomen. Deze vergaderlocatie ademt de middeleeuwse sfeer van ontspanning. Dat heeft een kalmerende invloed op de deelnemers aan de vergadering en hun houding. Daar komt nog bij dat u zich over de faciliteiten geen zorgen hoeft te maken. Dat is immers onze taak en daarvoor heeft u ons ook ingehuurd. Wij waarderen dat en doen ons uiterste best om uw vergadering in onze congresruimte te laten slagen.

De vergaderlocatie is uitstekend bereikbaar

We kunnen het niet anders omschrijven. Ons van oorsprong jachtkasteel ligt op slechts 5 minuten van de A2. Met de auto neemt u afrit 55 of 56 van de A2 en u vindt direct bewegwijzering naar ons kasteel. Vanzelfsprekend leiden navigatiesystemen u ook feilloos naar onze vergaderlocatie Eijsden. Op eigen terrein beschikken wij over voldoende gratis parkeerplaatsen. Wij zijn ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Bent u eenmaal gearriveerd dan bieden we u talloze faciliteiten en desgewenst complete arrangementen.

Het vergaderen kan beginnen

Na onze gastvrije ontvangst in Eijsden kan uw vergadering in de door u gekozen congresruimte, beginnen. Vooraf hebben wij al met u besproken in welke van onze zalen u vergadert. U kon kiezen uit de Grote zaal en de Kapelzaal met een maximale capaciteit van 100 respectievelijk 50 personen. De capaciteit is mede afhankelijk van de door u gekozen opstelling. Wij maken onderscheid van U-vorm tot schoolvorm. Wij hebben u ook onze royal suite laten zien, waarin kan worden vergaderd tot een maximum van 10 personen. Dit is een exclusieve ruimte waar in absolute privacy en luxe kan worden vergaderd. Bent u toe aan een adem- of opfrispauze tijdens de vergadering, dan staat ook onze tuin volledig tot uw beschikking. Een ideale plek om even de benen te strekken, tot rust te komen en inspiratie op te doen. Wij typeren onze omgeving als een oase van rust, die de vergaderlocatie Eijsden uniek maakt.

De faciliteiten in onze vergaderlocatie

In onze vergaderlocatie Eijsden zijn alle faciliteiten aanwezig. In uw congresruimte vindt u een beamer met beamerscherm, draadloze microfoon en flipover. Dit alles op de door u gewenste plaatsen. De dagindeling en culinaire wensen hebben wij reeds met u doorgenomen en wij zorgen ervoor dat uitvoering op de juiste tijdstippen plaats vindt. Kortom, geen zorgen voor u over de koffie, thee, lunch en desgewenst het diner. Natuurlijk kunnen wij u standaard pakketten leveren voor de catering, maar ook a la carte verzorgen wij graag voor u. Wij staan geheel tot uw beschikking in Eijsden en maken graag een offerte voor u.

Heeft u interesse of vragen?

Neem contact met ons op