Vergaderlocatie Maastricht

Vergaderen op niveau? Kies voor onze unieke vergaderlocatie in Maastricht

Natuurlijk heeft de vergaderlocatie invloed op uw vergaderingen. Dat hebben wij goed begrepen, daarom kunnen we deze unieke congresruimte in Maastricht aanbieden en aanbevelen.

Met uniek bedoelen we bijzonder in veel facetten. Onze locatie is geschikt voor alle denkbare vormen van bijeenkomsten. Zonder uitputtend te zijn, noemen we er enkele: bedrijfsfeesten, congressen, heisessies, presentaties, seminars en trainingen. Heeft u al eens eerder een vergadering belegd of bijgewoond in een kasteel? Bij ons kunt u vergaderen in een kasteel met authentieke kwaliteit.

Vergaderlocatie Maastricht, meer dan alleen een bijzondere ligging

Wij noemen de ligging van onze vergaderlocatie graag. Onze congresruimte is niet alleen rustig gelegen, maar ligt ook aan het water en in een bosrijke omgeving. Tegelijkertijd zijn wij uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto en beschikken we over gratis parkeren op eigen terrein. Goede bereikbaarheid is een factor die vaak erg belangrijk is om ontspannen aan een bijeenkomst te beginnen. In ons complex beschikken wij over twee zalen met een capaciteit van 375 personen. Als uw nieuwsgierigheid is gewekt, zijn wij graag bereid u een rondleiding te geven en de mogelijkheden met u door te nemen. Voor uw bijeenkomsten hoeft u zelf geen audiovisuele hulpmiddelen mee te nemen. Onze ruimten zijn voorzien van beamer, flip-over, projectie scherm en whiteboard.

De vergaderlocatie Maastricht is de hele week beschikbaar

Of u nu doordeweeks, ’s avonds of in het weekend wil vergaderen, wij staan voor u klaar. Het enige voorbehoud is uiteraard dat de vergaderlocatie op de door u gewenste datum nog niet geboekt is. Daarom is het verstandig om vroegtijdig te informeren en te reserveren. Na reservering bent u verzekerd van maatwerk voor uw bijeenkomst. Naast de juiste ruimte en indeling daarvan, bieden wij ook arrangementen. Ons 4-uurs vergaderarrangement neemt u alle zorg uit handen. Ook bieden wij u lunch- en borrelmogelijkheden. Een bezoekje aan onze site geeft u alle gewenste informatie en voor aanvullende vragen staan wij u graag te woord.

Nieuwsgierig naar de vergaderlocatie Maastricht?

Wij kunnen ons voorstellen dat uw nieuwsgierigheid is gewekt, dat is volkomen terecht. Besprekingen houden in een dergelijke bijzondere sfeer en omgeving is toch een wens van vele bezoekers. Wij doen er alles aan om uw bezoek aan ons tot een succes te maken. Het vergaderen, dineren of feesten te laten slagen is ons gezamenlijke doel. U verzorgt de inhoud van uw vergadering of congres en wij faciliteren op alle mogelijke manieren. Graag heten wij u welkom op onze bijzondere locatie.

Heeft u interesse of vragen?

Neem contact met ons op