Vergaderlocatie Meerssen

Zoekt u een rustige vergaderlocatie in de omgeving van Meerssen of een congresruimte op niveau? Graag informeren we u over de mogelijkheden die kasteel de Hoogenweerth u kan aanbieden.

Vergaderen

Kasteel de Hoogenweerth is ideaal gelegen om als vergaderlocatie Meerssen te dienen. Direct aan de Maas, op een prachtig schiereiland, afgescheiden van de dagelijkse beslommeringen bieden we u de rust en de sfeer die zo bevorderlijk zijn om een vergadering te doen slagen. Dit is eens te meer belangrijk wanneer het geen gewone vergadering is, maar de uitkomst een rol van belang speelt voor uw bedrijf.

Congresruimte

Ook wanneer u op zoek bent naar een exclusieve congresruimte voor uw conferentie of voor de presentatie van uw bedrijf of een nieuw product, staan we u graag ter zijde. Onze prachtige locatie alleen al zorgt voor exclusiviteit en ons personeel voor de perfecte omlijning van uw activiteit. Uw gasten zullen zich zeker op hun gemak voelen, wat helpt om het congres te laten slagen.

Flexibel

Kasteel de Hoogeweerth ligt op minder dan 4 kilometer van Meerssen en is alleen daarom al een vergaderlocatie om in uw planning mee te nemen. Dankzij de flexibiliteit dit het zalencomplex u biedt, kunt u voor vergaderingen vanaf 12 personen, inclusief lunch en/of diner, bij ons terecht. Evenals voor een congres van meer dan 100 deelnemers. De catering wordt door ons eigen personeel verzorgd, zodat alles wat uw gasten aangeboden wordt vers is en met veel zorg omkleed wordt. Wij willen graag dat uw gasten tevreden zijn, want dat betekent dat u tevreden bent.

Privacy

De ligging en de grote tuinen rondom het kasteel zorgen er voor dat u veel privacy hebt. Mocht u tijdens het vergaderen even een break in willen lassen, dan kunt u van onze prachtige tuinen gebruik maken voor een wandeling om op die manier het gesprek weer op gang te trekken. De buitenruimte kan tevens goed van pas komen bij een teambuilding bijeenkomst. Of een cursus voor uw personeel. Bij al deze evenementen staat de privacy van onze gasten voorop. Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Overnachten

Niet alleen als vergaderlocatie Meerssen bieden wij u een exclusieve omgeving. Hebt u gasten die overnachten? Dan staan onze ruime en luxueuze suites natuurlijk ter uwer beschikking. De gesprekken en vergaderingen verlopen een stuk makkelijker wanneer uw gasten zich thuis voelen. Onze staf zal er alles aan doen hen dat gevoel te geven. In restaurant Sofa kunt u, na een zware dag, heerlijk dineren en na een drankje wacht de suite om rust te vinden.

Vergaderlocatie Meerssen

In de driehoek Meerssen, Gronsveld en Maastricht vindt u ons prachtig, met veel zorg en liefde gerestaureerd, kasteel. Hier kunt u tot 350 gasten ontvangen. Mochten het er meer worden, dan bouwen we congrestenten op in de tuin. Al uw gasten zijn ook onze gasten. Dat geldt ongeacht de grootte van de groep. Wij doen er alles aan om u van uw verblijf te laten genieten.

Heeft u interesse of vragen?

Neem contact met ons op